AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Ma - Zat
enkel op afpsraak
056/44 35 88
Telefoon
Wevelgemstraat 28, 8930 Lauwe

Adres

Supervisie

Supervisie

Als (psychologisch) hulpverlener (in opleiding) – waar de groei van je cliënten(systeem) centraal staat – is je eigen zelfontwikkeling uiteraard cruciaal: naast opdoen van kennis en ervaring, is supervisie een belangrijke manier om je eigen functioneren te verfijnen, te verrijken en bij te schaven.

Jouw eigen proces staat hierbij steeds centraal: waar bots je op, wat verward je, welke thema’s brengen twijfels met je mee als hulpverlener? Door samen zoekend naar jezelf-in- contact-met-je-cliënten te kijken, worden jouw krachten als therapeut/begeleider gaandeweg duidelijker voor jezelf, leer je eigen blinde vlekken ontdekken en om te gaan met je kwetsbaarheden zodat ze het begeleidingsproces net gaan voeden dan tegenwerken. Gaandeweg zal je met steeds meer zelfvertrouwen ervaren in de wegen die je aflegt met je cliënten. 

 

We gaan graag aan de slag met cases die je aanbrengt (schriftelijk, audio- of video-opnames) waarbij we zowel kunnen stilstaan bij de manier dat je naar je cliëntsysteem kijkt, bij je inhoudelijke begeleidingsvragen als bij de gevoelsmatige aspecten die op de achtergrond meespelen.

© Copyright 2020 Psyworks. All Rights Reserved.

Search