AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Ma - Zat
enkel op afpsraak
056/44 35 88
Telefoon
Wevelgemstraat 28, 8930 Lauwe

Adres

Relatietherapie

Elke relatie kent zijn hoogtes en laagtes. Als je bezorgd bent over je relatie en het lukt je niet om samen met jouw partner tot een oplossing te komen, dan kan relatietherapie helpen.Als partners kunnen jullie het gevoel van emotionele verbondenheid kwijt geraken waardoor je je alleen voelt. Partners voelen zich dan minder veilig, angstig en verdrietig. 

 

Binnen het therapeutisch proces pogen wij jou als koppel (terug) te laten spreken vanuit verlangens bij jezelf eerder dan vanuit verwachtingen tegenover de ander. We laten jullie actief kijken en luisteren naar elkaar om vandaaruit elkaar te zien in jullie volle persoon in relatie tot de ander. Jullie kunnen leren om (ruzie)patronen te herkennen en de onderliggende emoties te ervaren. Je kan leren moeilijke en soms pijnlijke gevoelens naar elkaar toe uit te drukken.

 

Zo kan je bij ons terecht als je het gevoel hebt langs elkaar heen te leven in plaats van met elkaar, jullie het gevoel hebben dat discussies en/of ruzies deel uitmaken van jullie dagelijks leven, het vertrouwen tussen jullie beschadigd is, één van jullie beiden de relatie wil beëindigen, jouw partner met een ziekte kampt waardoor het samenleven wordt bemoeilijkt,…

Image
© Copyright 2020 Psyworks. All Rights Reserved.

Search