AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Ma - Zat
enkel op afpsraak
056/44 35 88
Telefoon
Wevelgemstraat 28, 8930 Lauwe

Adres

Ondertussen zijn we een aantal weken in lockdown, sommige dingen worden we stilaan gewoon, andere dingen beginnen we hard te missen. 
We kunnen ons voorstellen dat je ondertussen ook al wel eens dacht aan de sessies die je momenteel niet of op een andere manier krijgt in de praktijk. 

Wij zijn sinds enkele weken volop aan het voorbereiden naar een exit uit de lockdown met de praktijk. Deze voorbereidingen verlopen – net zoals in andere sectoren – met heel veel denkwerk en vooral ook veel voelen of het passend kan zijn bij ons reguliere aanbod en de noodzakelijke maatregelen die we in acht moeten nemen. 

Vanuit onze beroepsverenigingen worden we hierin ondersteund met communicatie die de nodige praktijkspecifieke afstemming vraagt en waarbij we geen ondoordachte keuzes willen maken die de toekomstige werking terug in het gedrang zouden kunnen brengen. 

Daarom hebben wij in ons team beslist dat wij nog een volle week de tijd nemen om een goede inschatting te maken van de mogelijkheden binnen alle lopende begeleidingen. 
Op die manier zullen vanaf 11 mei terug face-to-face contacten mogelijk zijn in combinatie met ons online-werk. We zullen hierbij enerzijds rekening houden met de zorgnoden die er zijn, de gevoelde nood aan de therapeutische relatie en de maatschappelijke noden aan veilig sociaal contact. 
Ook nieuwe aanmeldingen zullen we vanuit deze afweging inplannen en contacteren. 

Wij zullen elke cliënt duidelijk informeren over de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften die in acht genomen zullen worden. 

We hopen hierin tot een verbonden individueel verhaal te kunnen komen, waarbij we kunnen rekenen op wederzijds authentiek en respectvol contact. 

Ondertussen sturen we u nog maar eens een gezonde groet vanop afstand. 

Het psyworksteam

© Copyright 2020 Psyworks. All Rights Reserved.

Search