AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Ma - Zat
enkel op afpsraak
056/44 35 88
Telefoon
Wevelgemstraat 28, 8930 Lauwe

Adres

Ondertussen is onze praktijk terug volledig opgestart met therapeutische gesprekken of onderzoeken. Op basis van de huidige context van maatregelen hebben wij binnen de praktijk een aantal verantwoorde aanpassingen doorgevoerd om de werking verder af te stemmen op de actuele situatie, waardoor we de gezondheid van zowel de cliënt als de therapeut kunnen blijven vooropstellen. 

- De wachtzaal is terug open, toch vragen wij er enkel gebruik van te maken bij het ophalen en afhalen voor en na de sessie.  Wacht zolang als mogelijk in uw auto. Er is slechts één begeleidende persoon toegelaten in de praktijk. 

- Bij aankomst in de praktijk draagt iedereen boven de 12 jaar een mondmasker. Dit mondmasker is verplicht in alle gemeenschappelijke ruimtes van de praktijk en wanneer je tijdens de sessie niet de noodzakelijke sociale afstandsregel kan volgen. 

- Jouw therapeut zal jouw handen voor en na de sessie ontsmetten. 

- Wij voorzien tussen elke sessie de nodige tijd om de wissels vlot te laten verlopen en alle materiaal voldoende te kunnen reinigen en/of ontsmetten. We vragen dan ook om de tijdslimiet respectvol te aanvaarden, zodat iedereen in de beste omstandigheden gebruik kan maken van de ruimtes. 

- We vragen zoveel als mogelijk contante betaling te vermijden. 

- Indien je zelf of iemand in je nabije omgeving (de laatste 14 dagen) ziek bent (geweest) of je hebt symptomen die lijken op Covid 19, dan stellen wij voor de afspraak online te laten doorgaan in plaats van in de pratijk zolang uw situatie die noodzakelijk maakt. Uw therapeut zal u hierover de nodige infomatie geven.  

We hopen hierin tot een verbonden individueel verhaal te kunnen komen, waarbij we kunnen rekenen op wederzijds authentiek en respectvol contact.  

Het psyworksteam

© Copyright 2020 Psyworks. All Rights Reserved.

Search